2014-02-27 02:33:18• hírek • Blikk.hu

Feltölteti arcát és száját VV Kinga

A ValóVilág ötödik szériájának szőke szépsége már nem először dönt úgy, hogy fiatal kora ellenére kés alá fekszik.

Igaz, most csak egy kisebb beavatkozásra adta a fejét, de úgy tűnik, Kinga addig nem nyugszik, amíg tökéletes nem lesz, amit a tükörben lát.

- Azért döntöttem az arcfeltöltés mellett, mert a két szemöldököm között nagyon ráncos az arcom, és már jó ideje zavar, hogy ilyen fiatalon is látszanak a mélyedések. A szájfeltöltést pedig azért szeretném, mert a felső ajkam sokkal vékonyabb, mint az alsó, s örülnék, ha kicsit teltebb lenne. Szerintem a legtöbb nőnek fontos, hogy szép, telt szája legyen - mesélte Kinga, aki már konzultált is Csernai Gáborral, hogyan zajlik a beavatkozás, és hamarosan elkezdik a megújulást.

- A szemöldököm közötti területre botoxot javasolt az orvos, a számba pedig hialuronsavat fognak fecskendezni, csakúgy, mint a száj és az arc közötti területre. Fontos volt nekem, hogy az arányok megmaradjanak, nem akarok hatalmas változást. A hialuronsav egy idő után felszívódik, úgyhogy nem félek attól, hogy csúnya lesz az arcom, vagy hogy úgy fogok kinézni, mint egy leeresztett lufi. Irigylem is édesanyámat, mert a kora ellenére neki még most is nagyon szép az arca, alig ráncos, de sajnos nem rá ütöttem.

A teljes cikket itt olvashatod el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: